O NAMA

Konoba Veranda

Konoba Veranda svojim gostima omogućuje gastro putovanje kroz niz različitih jela spravljenih od strane naših iskusnih kuhara. Bilo da nas posjećujete poslovno ili sa obitelji, uvjereni smo da ćete naći svoj kutak u Konobi Veranda i okusiti naše specijalitete.

Držimo da je kuhanje umjetnost, vještina kojom gostima omogućujemo putovanje i iskustvo kroz jela spravljena strašću i ljubavlju. Isto tako, vjerujemo da je manje ponekad više koristeći svježe i pravilno spremljene namirnice.

Konoba Veranda ne nudi samo okus i izgled jela na tanjuru, već kompletno gastro iskustvo u koje vjerujemo i koje serviramo iznova svojim gostima. Uvjerite se radi čega Konobu Verandu iznova posjećuju stalni i zadovoljni gosti.

Dobar tek.

 

 

 

Pizzeria Verona Due

 Svakodnevno nudimo veliki izbor slasnih pizza, sendviča i lazanja. Pizzeria smo čija specijalnost su pizze s kukuruznim tijestom

Našom otvorenom kuhinjom dominira ogromna krušna peć. Smatramo da ljudi vole kada restorani imaju otvorene kuhinje i mogu u svakom trenutku direktno promatrati pripremu naručenih jela. Kuhinja i krušna peć zapravo su dio "vanjske kuhinje" i terase koja je po zimi zatvorena, dok je po ljeti otvorenoga tipa i proširenje postojećoj pravoj vanjskoj terasi. 

Trenuci koji se provode u krugu najmilijih za stolom su neprocjenjivi. Ukoliko još niste pozivamo Vas da nas posjetite i uživate u našoj velikoj ponudi hrane i pića, ugodnom rustikalnom ambijentu, laganoj atmosferi i ljubaznom osoblju koje će Vas dočekati i poslužiti. Dobar tek i ugodan boravak želi Vam pizzeria Verona due.